1. Sınıfa Başlayacak Öğrencilerimiz Hakkında Bilgilendirme

 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında 1. Sınıfa Başlayacak Öğrencilerimiz Hakkında Bilgilendirme


Değerli Velilerimiz, Sevgili Öğrenciler;

 

     Osmangazi İlkokulu Ailesi olarak 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına hazırız, sevinç ve heyecanla sizlerin aramıza katılmasını bekliyoruz. Öğrencilerimizin ilk gün sevincini kusursuz yaşamaları ve bu günün onların en güzel anılarında yer alması için siz değerli velilerimizin bu bilgilendirme metnini titizlikle okumasını rica ediyoruz.

     1. Sınıf öğrencilerimizin "Okula Uyum Eğitimleri" 4 Eylül Pazartesi günü saat 10:00' da başlayacaktır. Uyum Eğitimi ilk gün, iki ders saati devam edecek olup öğrencilerimiz 11:15 de okuldan ayrılacaklardır.

     Okulun ilk günü öğrencilerimizin okul kıyafeti giyerek okula gelmesini bekliyoruz. Öğrencilerimizin yanında dolu şekilde su matarası ve okul çantasında kuru boya kalemleri getirmesini istiyoruz. Su matarasının öğrenci okula alışana kadar cam olmamasını, metal ya da plastik olmasını öneririz.

     Okulun ilk günü, öğrencilerimiz 09:45 den itibaren okulun bahçesine davet edilecektir, lütfen vaktinden önce gelmeyiniz, okulun önünde beklemek öğrencimizi gereksiz yere yoracaktır. Öğrencilerimiz sınıfa geçene kadar siz değerli velilerimizi de okul bahçesine kabul edeceğiz ancak öğrencilerimizi sınıflarına uğurladıktan sonra sizlerin okulun bahçesinden ayrılmanızı rica ediyoruz. Okul bahçesine davet edilmeniz ilk güne özel bir uygulama olup diğer günlerde bahçeye girmenize izin verilmeyecektir. Bu öğrencilerimizin güvenliği için öğretmenler kurulunda aldığımız bir karardır.

      Çocuklarınızın dersliğini merak etmenizin; onları sınıfında, sırasında görme isteğinizin çok doğal ve haklı bir istek olduğunu biliyoruz. Bunun için 1A ve 1C sınıfı velileri 5 Eylül Salı, 1B ve 1D sınıfı velileri 6 Eylül Çarşamba günü öğrencileri ile birlikte sınıfa davet edilecek olup sınıfta ve hazırladığımız pano önünde anı fotoğrafları çekmelerine izin verilecektir. Aynı gün (1A-1C Salı, 1B-1D Çarşamba) velilerimiz, sınıf öğretmenleri ile tanışmaları ve gerekli paylaşımlar için veli toplantısına alınacaktır.

      Okula şahsi aracı ile ulaşım sağlayan velilerimizin, öğrencilerimizin can güvenliği açısından araçlarını okul önüne ve okul sokağına park etmemeleri gerekmektedir. Aracınızı okulumuz karşısında bulunan kültür merkezinin ön ve arka otoparkına park edebilirsiniz.

       Öğrencilerimizin sınıfları zümre öğretmenlerinin ve okul idaresinin şahitliğinde, öğrencilerin cinsiyeti, doğum ayları ve özel sağlık durumları göz önünde bulundurularak homojen olarak dengelenmiş ve  kura ile belirlenmiş olup kesinlikle sınıf değişikliği yapılmayacaktır. Sınıflarının listesi için linke tıklayınız:

meb_iys_dosyalar/41/13/701085/dosyalar/2023_09/01170441_SINIF-LISTELERI.pdf

 

     Sevgili öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyor ve bu uzun yolda onların yanında yürüyecek olmanın haklı gururunu siz değerli velilerimizle paylaşıyoruz.

  

     Sabahat ÇARIKÇI ULUSOY 

     Osmangazi İlkokulu Müdürü



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 29  kişi beğendi